La terra és la font de tota vida, literalment i metafóricamente.Toda vida ve de la mare terra i a ella torna. Estimo la terra com a la meva mare i així la cuido . La terra conté aire, aigua i foc .

Si el meu cos exterior és la terra, el meu cos interior és l’ànima . Igual que cultiu la terra perquè creixi aliment per al meu cos , cuido l’ànima i cultiu amor , compassió , bellesa i unitat per aconseguir harmonia a l’interior i a l’exterior .

Quan dins meu em sento en pau, també em sento en pau fora. Em sento en pau amb tota la humanitat . Quan cuido la terra , sóc membre de la comunitat de la Terra. Quan cuido a la societat , sóc membre de la comunitat humana . Milers de milions de persones , amb tota la seva diversitat de cultures i colors , són una sola família humana . Pateixo amb el seu sofriment i m’alegro amb la seva felicitat . Llavors puc transcendir a l’esfera de l’equanimitat .

Així doncs, la trinitat formada per la terra, l’ànima i la societat és una forma de dir amb tres paraules que tots estem relacionats i interconnectats , que som interdependents . És una trinitat d’integralitat i unitat de la vida en el seu miríada de formes .

Gràcies

Satish Kumar

Vandana Shiva

Anita Roddick

Gordon Roddick

Masanobu Fukuoka

Fritjof Capra

Herbert Girardet

Susan George

Jose Bove

Hildur Jackson

Ross Jackson

Carlos González

Jerry Mander

Dough Thompkins

Helena Norberg

Manu Chao

Nina Simons

Jordi Pigem

Iñaqui Urquia

Kenny Ausubel

Carlo Petrini

David Orr

Patch Adams

Thakur S Powdyel

Francisco de Oleza

Josep Pàmies

Fidel Delgado

Felix Finkbeiner

Tomeu Català

Ana Fores

Josep Maria Fàbregas

César Bona

Rob Hopkins

Teresa Forcades

Sarah Corbett

Sophy Banks

Pam Warhurst

Esteve Humet

Joan Buades

Ángeles Caso

Jon Jondai

Albert Casals

Albert Martí

Alice Jay

Gustavo Duch

Katherine Weare

Mukti Mitchell

Rafael Santandreu

Susana Ortiz

Pósters